2014 del 2/3

| Other
Del två av min sammanfattning av 2014, här kan ni läsa första delen!

MAJ. En av de bästa fotomånaderna som jag hade under 2014. Jag fotograferade bland annat balporträtt på mina två bästa vänner, Fia och Ellinor, samt studentporträtt tillsammans med deras hästar. Jag fotade också min pojkväns lillasyster och hennes kompis. Alla grillkvällar vid poolen hos min morbror började också i maj månad. Jag var på fotokurs hos Emelie Ohlsson och åkte till huvudstaden för att gå på Top Models VIP-event. 
 
JUNI. Jag hade äntligen klarat av mitt andra år på gymnasiet medan Fia och Ellinor (som ni vid det här laget borde veta är mina bästa vänner, haha) tog studenten. SÅ AVUNDSJUK, men också så himla stolt och glad för deras skull. Nästa år är det äntligen min tur! Jag tog hur som helst sommarlov och åkte till Mallorca i slutet av månaden tillsammans med min familj, pojkvän och mina kusiner. 
 
 
JULI. Var fortfarande på underbara Mallorca i början av månaden där vi solade, badade, åkte på utflykter, fotograferade och åt mat hela dagarna (haha ja vi hade all inclusive ;)). Väl hemma i Sverige igen åkte vi på en liten båtutfluykt över dagen, jag fotograferade mitt första bröllop och mamma och jag tog bilen ner till Falsterbo för att kolla när min kusin tävlade dressyr. I slutet av månaden åkte jag och min familj ner till Göteborg och Hönö igen för att hälsa på mina kusiner. Juli var en fantastisk fin och händelserik månad!
 
AUGUSTI. Jag hade oerhört många kunder och fotograferingar under augusti månad, så himla roligt! Jag fick också äran att följa med duktiga Matilda som assistent på ett bröllop som hon fotograferade. Mitt sista år i skolan drog igång igen efter ett härligt sommarlov och vi hade en superrolig nollningsvecka som avslutades med en liten fest för våra fotoettor. Jag hann också bli hela arton år gammal och tog äntligen körkort!
 
Stay tuned för del 3!