F R I D A Y

| Everyday


Äntligen fredag igen! Veckorna går verkligen så himla fort just nu. Vaknade upp med världens huvudvärk imorse och bestämde mig för att stanna hemma då vi bara har en lektion på fredagar. Har gosat med min favorithund, kollat på Ellen Degeneres Show och ätit choklad hela dagen. Det var verkligen välbehövligt! Ha en fin fredag x

It's friday!

| Everyday
Freeedag! Snart är mitt sista sportlov någonsin slut och jag har nog inte gjort en enda vettig sak på hela veckan? Ändå har jag varit så himla trött idag, och bortsett från att jag åkte ner till stan för att luncha med mamma tidigare idag så har jag typ inte gjort någonting alls. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på tusentals youtubeklipp, skrattat så mycket att jag inte fick någon luft åt Miranda Sings och denna video samt ätit godis. Jag tror faktiskt att jag behövde ha en sådan här vecka för att ladda upp inför slutspurten i skolan. Nu är det bara 112 dagar kvar till studenten!

New in

| New in
Lite nya saker som jag fick med mig hem från stan igår. En superfin ögonskuggspalett från Lindex, ögonbrynsgel från Loréal och ett halsband samt en superfin cardigan från Gina Tricot. Love it! Bättre bilder på min nya cardigan kommer imorgon i samband med några outfitbilder.